site de cursuri online
Fii cu un pas Înainte
bine ai venit!
Educație la un alt nivel
Recomandări

Elevii și studenții care au urmat cursurile Evrika Education au obținut rezultate foarte bune indiferent de nivelul lor inițial.


Experiență

Această platformă este concepută în colaborare cu profesori de top ce au la activ rezultate remarcabile.


Cele mai bune cursuri

Site-ul de cursuri online este realizat din pasiune pentru educația de calitate și este îmbunătățit continuu cu cele mai bune cursuri.

Online

Te ținem la curent cu ceea ce trebuie să știi în legătură cu testele naționale, programa școlară, modificările de ultimă oră.

Evrika education

evrika education cursuri online
Bună!

 Cu experiență în predarea matematicii la școli de stat și școli particulare, din septembrie 2018 am deschis Evrika Education și funcționează pentru cursuri de matematică, în limba română și engleză, pentru orice nivel, inclusiv facultate(în special ASE), pentru pregătire examene sau aprofundare materie, pe lângă acestea se adaugă câteva cursuri de fizică, chimie și informatică nivel de liceu, predare în limba română.   

 Începând cu anul 2009 pentru curriculum românesc și cu anul 2016 pentru curriculum international, necesar examenelor Cambridge (IGCSE si A-level) experiența își spune cuvântul prin rezultatele obținute de elevi la examenele naționale și internaționale. 

 Acest spațiu online este destinat aprofundării cunoștințelor elevilor și studenților indiferent de nivelul lor.

Owner

Ștefania Ganea

Caracteristici

EvrikaEducation.com este o platformă destinată celor ce doresc să înțeleagă într-un mod intuitiv, plăcut, distractiv, dar serios, bazat pe educația la un alt nivel.

Oferta noastră

Experiența în domeniul educațional, atât fizic cât și online, se regăsește în cursurile, testele și îndrumările pe care le oferim prin acest site de cursuri online.

Cursuri online

Punem la dispoziție o serie amplă de cursuri online, mereu adaptate cerințelor și în concordanță cu programele școlare.

Internaționalizare

Ne propunem să ajutăm elevii și studenții atât din România, cât și din alte țări, realizând cursuri și teste potrivite nivelurilor de pregătire respective fiecăruia în parte.